BEDRIJF MASSAGETHERAPIE

Bedrijfsmassage

Gemotiveerde en bovenal mentaal en fysiek gezonde werknemers zijn in grote mate bepalend voor het succes van een bedrijf. Zij zijn het grootste kapitaal. Door het werken in een kantooromgeving kunnen hoofd, nek, schouders, rug en armen onder druk komen te staan. Bedrijfsmassage is geen overbodige luxe, maar een goede aanvulling op de HR-strategie gericht op preventieve stressmanagement.

Jinda Thai Massage kan hierin een volwaardige partner zijn. Wij bieden adequate ondersteuning door het verzorgen van professionele bedrijfsmassages op locatie. Diepe weefselmassage ontspant het lichaam, neemt spanningen weg en verkwikt het lichaam. Studies hebben aangetoond dat ontspannen, energiek en gewaardeerd personeel het werk op de lange termijn beter gedaan krijgen. Bovendien zijn er tal van andere voordelen van bedrijfsmassage. We hebben ze even op een rijtje gezet:

Voordelen van bedrijfsmassage voor werkgevers

 • Kostenbesparend vanwege minder en korter ziekteverzuim.
 • Stoelmassage is erkend als ARBO-maatregel en heeft fiscale voordelen.
 • Medewerkers kunnen beter met stress omgaan.
 • Chronische stress kan leiden tot een burn-out. Massage werkt preventief.
 • Voor werknemers met een burn-out kan massage bijdragen aan herstel.
 • Een gewaardeerde werknemer is een gemotiveerde werknemer.
 • Energieke en ontspannen medewerkers zijn opgewekter en productiever.

Voordelen van bedrijfsmassage voor werknemers

 • Energie verhogend.
 • Weerstand verhogend.
 • Ontspant de spieren en vermindert stress.
 • Creëert mentale rust en verbetert de concentratie.
 • Activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam.
 • Verbetert de bloedcirculatie en stimuleert de doorstroom van energie.

Wil je meer weten over bedrijfsmassage door Jinda Thai Massage of wil je een offerte op maat? Bel ons op 06 12-299-399 of mail naar bedrijfsmassage@jinda-massage.nl.

Massage tijdens social events

Jinda Thai Massage verzorgt ook massages op bedrijfsfeesten en tijdens teamdagen. Wil je op een sympathieke en unieke manier je waardering aan het personeel tonen?     Of wil je je medewerkers laten zien dat je als werkgever geeft om hun mentale en fysieke welzijn? Een ontspannende of vitaliserende massage op bedrijfsfeesten of tijdens teamdagen is een prachtig gebaar!

Wil je meer weten over massage tijdens social events door Jinda Thai Massage of wil je een offerte op maat? Bel ons op 06 12-299-399 of mail naar bedrijfsmassage@jinda-massage.nl.

Massages voor of na business meetings

Business meetings kunnen stressvol zijn. Een massage vooraf kan stress verminderen en de energie verhogen, wat profijtelijk kan zijn bij belangrijke meetings. Een ontspannende massage na een business meeting kan weer helpen om de opgebouwde stress los te laten, zodat de teamleden na de meeting weer fris en productief aan de slag kunnen.

Wil je meer weten over massages voor of na business meetings door Jinda Thai Massage of wil je een offerte op maat? Bel ons op 06 12-299-399 of mail naar bedrijfsmassage@jinda-massage.nl.

Massages als relatie- of promotioneel geschenk

Als onderneming heb je natuurlijk grote waardering voor je (potentiële) klanten en zakenrelaties. Een persoonlijk gebaar als blijk van waardering creëert tegelijkertijd klantenbinding. Jinda Thai Massage kan ook voor jullie organisatie veel betekenen als jullie een bijzonder en persoonlijk cadeau willen geven. Met een personalised massagebehandeling, geef je een onvergetelijke ervaring cadeau die een positieve indruk zal maken.

Wil je meer weten over onze massages als relatie- of promotioneel geschenk of wil je een offerte op maat? Bel ons op 06 12-299-399 of mail naar bedrijfsmassage@jinda-massage.nl.

Jinda Thai Massage gaat samenwerkingen aan met organisaties in de hotelbranche en de spa/wellness branche. Wil je praten over een mogelijke samenwerking dan komen we graag een kop koffie drinken.