Pijnklachten
Bent u een van die vele mensen die dagelijks uren achter een computer doorbrengen en daardoor last heeft van RSI of rugklachten? Dan biedt Jinda Thai Massage dé oplossing voor u!

Onze traditionele Thaise massages zijn gericht op het verlichten van spanningen en pijn in het lichaam. Vooral onze rugmassages zijn een uitstekende keuze voor mensen met klachten in de onderrug. Onze getrainde masseurs passen technieken toe die specifiek gericht zijn op het verlichten van RSI en rugklachten. Het gebruik van kruidenbalsem en warme kompressen versterkt het effect van de massage en zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren.

De oorsprong van traditionele Thaise massage ligt in de oude geneeswijzen van Thailand, waarbij de nadruk ligt op het herstellen van het lichaam en het bevorderen van de gezondheid. Onze getrainde masseurs maken gebruik van eeuwenoude technieken om de doorbloeding te verbeteren en spierspanning te verminderen. Dit alles om jouw lichaam en geest te ontspannen en te laten herstellen van de dagelijkse drukte.

Bij Jinda Thai Massage creëren we een rustgevende sfeer waar u zich volledig kunt ontspannen en opladen. We bieden verschillende soorten massages aan, allemaal uitgevoerd door onze professionele en ervaren masseurs.

Massage is geen vervanging voor medische behandelingen en advies van een arts. Ook een gezonde levensstijl en voldoende rust is belangrijk.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze massages u kunnen helpen bij het verlichten van uw RSI of rugklachten. Laat ons u helpen om uw dagelijkse werkzaamheden zonder pijn en ongemakken uit te voeren.

RSI
Massage kan helpen bij het verlichten van symptomen van RSI (Repetitive Strain Injury) zoals pijn, stijfheid, spierspanning en zwelling. Het kan de bloedtoevoer naar de getroffen gebieden verbeteren en helpen om spanningen en knopen in de spieren los te maken, waardoor het lichaam kan ontspannen. Massage is geen vervanging voor medische behandelingen en advies van een arts. Ook een gezonde levensstijl en voldoende rust is belangrijk.