Ontspan en verlaag de stress bij uw team met Thaise traditionele stoelmassages op uw werk-locatie verzorgt door Jinda Thai Massage Oss

Stoelmassage

Heeft uw team last van stress, spanningen en vermoeidheid? Jinda Thai Massage biedt Thaise traditionele massages aan voor bedrijven in de regio Oss en daarbuiten. Onze massages verminderen niet alleen klachten als gespannen spieren en RSI, maar verbeteren ook de cognitieve functies en boosten het energieniveau. Bovendien verhoogt het welzijn van uw medewerkers de efficiëntie en werksfeer binnen uw bedrijf.

Laat uw team genieten van een Thaise traditionele massage op een massagestoel of op een massagetafel. Onze stoelmassages richten zich op de spanningsgebieden rond de nek, schouders en bovenrug en worden gegeven op een ergonomische massagestoel. Voor deze massage kunnen de kleren aangehouden worden, waardoor deze massage ook gegeven kan worden in een openbare ruimte. Onze massages op de massagetafel zijn klassieke massages waarbij het hele lichaam behandeld kan worden. Deze behandeling vindt plaats op een massagetafel en er wordt gewerkt met traditionele Thaise massageoliën op de blote huid. Om de rust en privacy te waarborgen kan voor deze massage het beste een aparte ruimte (tijdelijk) worden ingericht.

Tarief

Een stoel massage van 30 minuten kost 45,- EUR
De minimale afname is acht massages. Bij grote afname is korting mogelijk.
Buiten Oss rekenen we €2,50 per kilometer vanaf onze praktijk.
De kosten voor bedrijfsmassages zijn fiscaal aftrekbaar. Voor de offerte komen we graag (kosteloos) bij u langs voor de mogelijkheden.

Voordelen

Massage kan helpen om ziekteverzuim terug te dringen of te bekorten. Voor bedrijven is het financieel aantrekkelijk om gezondheidsklachten bij werknemers te voorkomen. Bijvoorbeeld door bedrijfsmassage.

Een stoelmassage en een reflexzonemassage mag de werkgever fiscaal onbelast aanbieden aan zijn medewerkers. De kosten verdienen zich door het positieve effect van massage terug. Zeker als je de mogelijke neveneffecten als verhoogde energie en motivatie meetelt.

Gun uw team de ontspanning en verlaag de stress met onze Thaise traditionele massages van Jinda Thai Massage.